Τριαντάφυλλα …με ταυτότητα

Τα φυτώρια Αβράμη στα Γιαννιτσά, είναι μία από τις πρώτες επιχειρήσεις που ξεκίνησε τις ταχυδρομικές αποστολές των προϊόντων της στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Τριανταφυλλιές με ταχυδρομείο!  Περισσότερες από 200 ποικιλίες πολύχρωμων και ευωδιαστών  τριαντάφυλλων μπορούν να φθάσουν στο σπίτι σας ανά πάσα στιγμή. Αυτή βεβαίως δεν είναι η μοναδική πρωτοτυπία της επιχείρησης Αβράμη . Τριαντάφυλλα με ονοματεπώνυμο, νέες άγνωστες μέχρι σήμερα ποικιλίες που παράγονται μέσα από διασταυρώσεις στον πειραματικό αγρό , ειδικές τριαντάφυλλο- παραγωγές ύστερα από παραγγελία όπως το under construction  «τριαντάφυλλο του Άρη»  ενόψει  του εορτασμού των 100 χρόνων την θεσσαλονικιάς ομάδας το 2014 και ένας «εικονικός τριανταφυλλόκηπος» στην ιστοσελίδα της επιχείρησης, όπου μπορεί όποιος επιθυμεί να ανακαλύψει όλα τα μυστικά για τις τριανταφυλλιές.

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ 3

Τα φυτώρια Αβράμη ξεκίνησαν πριν 50 χρόνια με όπλο την αγάπη του πατέρα και αναπτύσσονται ραγδαία σήμερα με όπλο την τεχνογνωσία των υιών… ο ένας εκ των οποίων διαθέτει διδακτορικό στην καλλιέργεια του τριαντάφυλλου. Σε έναν ιδιόκτητο χώρο 250 στρεμμάτων καλλιεργούνται διακόσιες διαφορετικές ποικιλίες τριαντάφυλλων με ταυτότητα!. Η «φλόγα της χαράς», ο «μπλε ποταμός» το «υπέρλαμπρο άστρο», η αρχαία ελληνική «gallica», η πολυτραγουδισμένη «εκατόφυλλη», ο «Υψηλάντης», η «γοητεία του παλιού καιρού», το «πρωινό ξύπνημα», η «Ωραία Ελένη», η «εμπιστοσύνη»,  είναι μερικές μόνο από αυτές. Στο χέρι σας είναι να διαλέξετε το χρώμα, το μέγεθος, την ευωδιά αλλά και το όνομα. Μινιατούρες, δενδρώδεις, ρομαντικές και ιστορικές ποικιλίες. Πρόκειται για την μεγαλύτερη επιχείρηση παραγωγής τριαντάφυλλων στην Ελλάδα με ετήσια παραγωγή μεγαλύτερη των 600.000, ένα σημαντικό μέρος της οποίας, παρά την οικονομική κρίση, συνεχίζει να διοχετεύεται στο εξωτερικό.

Μια αισιόδοξη, πολύχρωμη και ευωδιαστή είδηση από μια  ανθούσα…επιχείρηση. Ένα λαμπρό παράδειγμα της δημιουργικής Ελλάδας που επιμένει.

Συγχαρητήρια!

Περισσότερα στην ιστοσελίδα της επιχείρησης: www.avramis.gr

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ 4

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


three × 4 =

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>